ELAN

31/01/2011

2011-ci il fevral ayının 1-də saat 12-də BDU-nun Elmi Kitabxanasında (Əsas bina, IV mərtəbə, oxu zalı) E-books Library (UK) təşkilatının nümayəndələri ilə görüş keçiriləcəkdir.

Görüşdə  Dr.Devid Svordselektron kitablar kitabxanası təşkilatının vize prezidenti, Kit Vilson-Alberta Universitetinin kitabxanaçısı və      Reks Steyner-Azərbaycan Diplomatiya Akademiyasının kitabxana müdiri iştirak edəcəklər.

Görüşün əsas məqsədi məhdud büdcə ilə işləyən elmi kitabxanalar üçün elektron kitabxanasının işləmə mexanizminin  açıqlaması və onun üstünlükləri haqda məlumat verməsi.

Elektron kitablar sırasına ingilis dilində nəşr olunmuş dərsliklər, monoqrafiyalar və s. daxildir.

Arzu edənlər iştirak edə bilər!

BDU-da görkəmli türkoloq Ramiz Əskərin 70 illik yubileyi qeyd olunub

BDU könüllüləri aktiv fəaliyyətlərinə görə təltif ediliblər