Müsabiqə: “Qalibiyyətə doğru qabiliyyətlə”

26/12/2020

BAKI DÖVLƏT UNİVERSİTETİNİN

MƏDƏNİYYƏT-YARADICILIQ MƏRKƏZİ

“QALİBİYYƏTƏ DOĞRU QABİLİYYƏTLƏ”

adlı onlayn yaradıcılıq müsabiqəsi elan edir

Bakı Dövlət Universitetinin Mədəniyyət-yaradıcılıq Mərkəzi aşağıdakı nominasiyalar üzrə onlayn yaradıcılıq müsabiqəsi elan edir.

1. Vokal ifa (milli, estrada, klassik)
  2. İnstrumental ifa
  3. Rəqs (müasir, milli, pantomim)
  4. Aktyorluq (bədii qiraət, etüd, monoloq, dram)
  5. Rəsm, foto
  6. Əl işləri (toxuma, tikmə, suvenir, bəzək əşyaları, aksessuar düzəltmə qabiliyyəti)

Bu qabiliyyəti olan BDU tələbələri öz bacarığını video (və ya foto) şəklində öz tələbə biletinin surəti ilə birlikdə 18 dekabr 2020-ci ildən 01 mart 2021-ci ilədək Mərkəzin elektron poçt ünvanına bdu.m.y.m2020@mail.ru göndərə bilərlər.

Müsabiqədə yalnız Bakı Dövlət Universitetinin tələbələri iştirak edə bilər.

Qaliblər 20 mart 2021-ci il tarixdə elan olunacaq. Qaliblər mükafatlandırılacaq.

Əlavə məlumat üçün telefon: (+994 55) 956 45 19

*QEYD: Poçt ünvanına müvafiq video və şəkillərinizi göndərərkən aşağıdakı məlumatları da əlavə etməyiniz xahiş olunur:

Ad, soyad, ata adı; Fakültə, kurs; Əlaqə nömrəsi

Nümunə: Məmmədli Tural Akif oğlu; Biologiya fakültəsi, III kurs, (+994 XX) XXX XX XX

Görkəmli alim, yazıçı və pedaqoq Mir Cəlal Paşayevin anadan olmasından 116 il ötür

26/04/2024

BDU-da “Ulu Öndər Heydər Əliyev Azərbaycanın ekoloji siyasətinin banisidir” adlı tədbir keçirilib

25/04/2024

BDU-nun Filologiya fakültəsində tanınmış yazıçı-jurnalist Varis Yolçuyevlə görüş

25/04/2024