Elan: "Nüvə elminin və texnologiyalarının əlifbası"

19/02/2021

Bakı Dövlət Universiteti

Qulam İsaxan İnstitutunun professoru Bakhadir İrqaziyev 22 fevral 2021-ci il tarixində, saat 12.00-da "Nüvə elminin və texnologiyalarının əlifbası"

mövzusunda ustad dərsi keçiləcəkdir.

Bakı Dövlət Universitetinin tələbələri üçün nəzərdə tutulan ustad dərsi “Microsoft Teams” platforması üzərindən təşkil olunacaq.
Virtual ustad dərsində iştirak etmək istəyən şəxslərin fevralın 22-si

saat 10:00-dək shain@bsu.edu.az  ünvanına müraciət etməsi xahiş olunur.

BDU-nun dünyanın ən böyük robot festivalı olan “Robotex Türkiyə”də möhtəşəm uğuru: 7 komandamızın hamısı qalibdir!

21/04/2024

BDU-nun Qazax filialında inklüziv təhsilə dair II Beynəlxalq elmi-praktiki konfransın regional bölməsinin iclası olub

20/04/2024

IV Azərbaycan Astronomiya Olimpiadasının final mərhələsi keçirilib