Elan: UAFA - Azərbaycana Birgə Yardım

21/01/2021

UAFA (Azərbaycana Birgə Yardım)  təşkilatı ABŞ-ın Corctaun universitetinin Uşaq və İnsan İnkişafı mərkəzi və Bakı Dövlət Universiteti (BDU) ilə birgə əməkdaşlıq çərçivəsində yeni General Foundation Course Coverage (CHED) - Uşaqlıq Dövründə Sağlamlıq, Təhsil və Sosial İnkişaf üzrə baza kursuna start verir. 12 həftəlik nəzəri kursu və bir o qədər zamanı da əhatə edəcək Portfolio dönəmini uğurla bitirən iştirakçılara Corctaun Universitetinin Uşaq və İnsan İnkişafı mərkəzi və BDU adından sertifikat təqdim olunacaq.

Kurs ödənişli əsaslarla keçirilir.

Qeydiyyat üçün linkə daxil olmağınız xahiş olunur: http://ched.az/#apply

Əlavə məlumat üçün:
Tel: +994 12 497 2519
Mob: +994 70 497 2519
Email: ched@uafa.az

BDU-nun nəzdində “Gənc istedadlar” liseyinin məzunlarının hamısı tələbə adını qazanıb

06/09/2024

BDU-105: Peşəkar İT mütəxəssisləri hazırlayan Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsi

BDU-da “Ümummilli Lider: Heydər Əliyev mühazirələri” layihəsinin ilk görüşü