Elan: BDU-nun tələbələri arasında “Zəfər dastanı” mövzusunda esse müsabiqəsi

mövzusunda

ESSE MÜSABİQƏSİ

elan edir

Müsabiqəyə təqdim olunan esselər 2-4 səhifə həcmində, Azərbaycan, rus və ingilis dillərindən birində (A4, Arial qarnituru, şriftin ölçüsü 12 pt və interval 1,5) olmalıdır.

Esselər müəllifin tələbə biletinin fotosurəti ilə birlikdə 2022-ci il noyabr ayının 3-dək BDU-nun İctimaiyyətlə əlaqələr və informasiya şöbəsinin elektron poçt ünvanına (press-service@bsu.edu.az) göndərilməlidir.

Müsabiqədə yalnız BDU-nun tələbə və magistrantları iştirak edə bilərlər.

Təqdim olunmuş esselər Müsabiqə komissiyası tərəfindən qiymətləndiriləcək və qaliblər  təltif ediləcəklər.

Qalib elan edilmiş esselər BDU-nun rəsmi saytı, sosial media hesabları və “Bakı Universiteti” qəzetində dərc olunacaq.

Əlavə məlumat üçün: (+994 50) 408 84 89

e-mail: press-service@bsu.edu.az

BDU-nun magistraturasına qəbul olan şəxslərin qeydiyyatı başa çatır

18/07/2024