Elbrus Ərud tələbə-jurnalistlərlə görüşüb

21/10/2015

Qafqazinfo.az xəbər portalının təsisçi və baş direktoru Elbrus Ərud Bakı Dövlət Universitetinin jurnalistika fakültəsinin IV kurs tələbərinə mühazirə oxuyub. Öncə Beynəlxalq jurnalistika kafedrasının müdiri, professor Həmid Vəliyev qonağı salamlayaraq onlayn media rəhbərlərinin fakültə tələbələri ilə görüşünün əhəmiyyətindən danışıb. Kafedra tərəfindən tədris edilən “Sosial media” fənnində qonaq olar baş direktor jurnalistikaya gəlişindən, fəaliyyət göstərdiyi mətbuat orqanlarındakı iş təcrübəsindən bəhs edib. Qafqazinfo.az xəbər portalının yaradıcısı kimi fəaliyyətindən danışan baş direktora görə, jurnalist yaradıcı qabiliyyəti ilə yanaşı xəbərçilik bacarıqlarını da inkişaf etdirməlidir.

Tələbələr ilə müzakirə-dialoq formasında keçən görüşdə Elbrus Ərud onları maraqlandıran məqamlara toxunub.

Sonda dəvəti qəbul etdiyinə görə Baş direktora təşəkkür edən Beynəlxalq jurnalistika kafedrasının dosenti, fənn müəllimi Pərvanə İbrahimova görüşün tələbələrdə böyük maraq doğurduğunu diqqətə çatdırıb.

Görüş fakültənin təmir olunan studiyası ilə tanışlıqdan sonra başa çatıb.

Mətbuat və İnformasiya şöbəsi, 21 oktyabr 2015-ci il.

Bakı Dövlət Universitetinin nəzdində “Gənc istedadlar” Liseyi 2020/2021-ci tədris ili üçün V siniflərə şagird qəbulu elan edir

Bakı Dövlət Universitetinin nəzdində “Gənc istedadlar” Liseyi  2020/2021-ci tədris ili üçün V siniflərə  şagird qəbulu elan edir

BDU alimləri “HORİZON 2020” üzrə beynəlxalq qrant müsabiqəsinin qalibi olublar

06/07/2020