Elmi Şuranın genişləndirilmiş iclası keçirilib

20/12/2012

Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin Böyük Elmi Şurasının genişləndirilmiş  iclası keçirilib. İclası açan rektor, akademik Abel Məhərrəmov gündəliyi elan edib. Qış imtahan sessiyasına hazırlıq haqqında Tədrisin təşkili və təlim texnologiyaları üzrə prorektor, professor İradə Əliyeva geniş məruzə ilə çıxış edib. Müzakirə edilən ikinci məsələ, doktoranturaya qəbulun nəticələri haqqında olub. Məruzəni Elm və İnnovasiyalar üzrə prorektor professor Aydın Kazımzadə edib. Daha sonra Coğrafiya fakültəsinin dekanı, professor  Fərda İmanov və Şərqşünaslıq  fakültəsinin dekanı,  dosent Elxan Əzizovun hesabatları dinlənilib. Elmi şurada universitetin bəzi işçilərinə elmi adlar verilib və başqa cari məsələlər müzakirə olunub.

Mətbuat və İnformasiya şöbəsi, 20 dekabr 2012-ci il.

Təhsildən yazan jurnalistlər BDU mətbuat xidmətini birinci etdilər

22/07/2019

BDU hansı beynəlxalq reytinq agentliklərində təmsil olunur?

22/07/2019

BDU rektoru universitetin jurnalist əməkdaşlarını Milli Mətbuat Günü münasibətilə qəbul edib