Elmi Şuranın genişləndirilmiş iclası keçirilib

20/12/2012

Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin Böyük Elmi Şurasının genişləndirilmiş  iclası keçirilib. İclası açan rektor, akademik Abel Məhərrəmov gündəliyi elan edib. Qış imtahan sessiyasına hazırlıq haqqında Tədrisin təşkili və təlim texnologiyaları üzrə prorektor, professor İradə Əliyeva geniş məruzə ilə çıxış edib. Müzakirə edilən ikinci məsələ, doktoranturaya qəbulun nəticələri haqqında olub. Məruzəni Elm və İnnovasiyalar üzrə prorektor professor Aydın Kazımzadə edib. Daha sonra Coğrafiya fakültəsinin dekanı, professor  Fərda İmanov və Şərqşünaslıq  fakültəsinin dekanı,  dosent Elxan Əzizovun hesabatları dinlənilib. Elmi şurada universitetin bəzi işçilərinə elmi adlar verilib və başqa cari məsələlər müzakirə olunub.

Mətbuat və İnformasiya şöbəsi, 20 dekabr 2012-ci il.

BDU-da 12 noyabr – Konstitusiya Günü qeyd edilib

Bakı Dövlət Universitetində 12 noyabr- Konstitusiya Günü ilə bağlı tədbir keçirilib
12/11/2019

BDU-nun 100 illik yubileyi münasibətilə vətənpərvərlik ruhunda tədbir keçirilib

Bakı Dövlət Universitetinin 100 illik yubileyi münasibətilə başlanan mədəni-kütləvi tədbirlər çərçivəsində universitetdə vətənpərvərlik ruhunda tədbir keçirilib
12/11/2019

BDU-da Bayraq Gününə həsr edilmiş tədbir keçirilib

Bakı Dövlət Universitetində (BDU) 9 noyabr - Dövlət Bayrağı Günü qeyd olunub.
08/11/2019