Elmi Şuranın genişləndirilmiş iclası keçirilib

10/07/2012

Bu gün Bakı Dövlət Universiteti Elmi Şurasının genişləndirilmiş iclası keçirilib. İclası universitetin rektoru, akademik Abel Məhərrəmov açıb. Sonra 2011/2012-ci tədris ilində yay imtahan sessiyasının və buraxılış kurslarında Yekun Dövlət Attestasiyasının nəticələri, həmçinin 2011/2012-ci tədris ilində yay tədris və istehsalat təcrübələrinin keçirilməsi, yay semestrinin təşkili ilə bağlı Tədrisin təşkili və təlim texnologiyaları üzrə prorektor, professor İradə Əliyeva çıxış edib. Daha sonra «Universitetin beynəlxalq əlaqələrinin mövcud vəziyyəti və inkişaf perspektivləri» mövzusunda Beynəlxalq əlaqələr və əməkdaşlıq üzrə prorektor, dosent Şəlalə Məmmədova məruzə edib. Çıxışlar ətrafında kafedra müdirləri- Tofiq Hacıyev, Qara Mustafayev, Vasif Babazadə fikirlərini bildirib, hesabatları qənaətbəxş hesab ediblər. İclasda elmi adların verilməsi, müsabiqənin keçirilməsi, eləcə də cari məsələlərə baxılıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 10 iyul 2012-ci il.

BDU-nun SABAH qruplarının tələbələri Fiziologiya İnstitutunda infosessiyada

16/04/2024

Görkəmli oftalmoloq, akademik Zərifə xanım Əliyevanın anım günüdür

15/04/2024