Elmi Şuranın genişləndirilmiş iclası keçirilib

24/05/2013

Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin Böyük Elmi Şurasının növbəti iclası keçirilib. İclası açan rektor, akademik Abel Məhərrəmov gündəliyi elan edib. Yaz  imtahan sessiyasının nəticələri və Yekun Dövlət Attestasiyası ilə bağlı Tədrisin təşkili və təlim texnologiyaları üzrə prorektor, professor İradə Əliyeva geniş məruzə ilə çıxış edib. Müzakirə edilən ikinci məsələ, doktoranturaya qəbulun nəticələri haqqında olub. Elmi Şurada universitetin bəzi işçilərinə elmi adlar verilib və başqa cari məsələlər müzakirə olunub.

Mətbuat və İnformasiya şöbəsi, 24 may 2013-ci il.

BDU-da "Şəhidlərimizə və qazilərimizə qayğı dövlətimizin sosial siyasətinin prioritet istiqamətidir" adlı tədbir keçirilib

BDU-da "Şəhidlərimizə və qazilərimizə qayğı dövlətimizin  sosial siyasətinin prioritet istiqamətidir" adlı tədbir keçirilib
14/04/2021

BDU-da "Şəhidlər-mənəviyyata açılan pəncərə" adlı tədbir