Elmi Şuranın növbəti iclası keçirilib

14/05/2012

Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin Böyük Elmi Şurasının genişləndirilmiş növbəti iclası keçirilib. İclası aşan rektor, akademik Abel Məhərrəmov gündəliyi elan edib.
2011/2012-ci tədris ilinin qış imtahan sessiyası zamanı Apellyasiya Komissiyasına və Qərargaha daxil olan ərizələrin və nəticələrin təhlili üzrə professor Elşad Qurbanov geniş məruzə ilə çıxış edib. Müzakirə edilən ikinci məsələ, 6-25 aprel 2012 il tarixlərində IV kurs tələbələri üçün keçirilmiş yay imtahan sessiyasının nəticələri, 2011/2012-ci tədris ilində Yekun Dövlət imtahanlarının təşkili və yay imtahan sessiyasına hazırlıq ilə əlaqədar olub və bununla bağlı Tədrisin təşkili və təlim texnologiyaları üzrə prorektor, professor İradə Əliyeva məruzə edib. Professor İradə Əliyeva həmçinin Bakı Dövlət Universitetinin növbəti 5 il üçün Təhsil Nazirliyi tərəfindən akkreditasiyadan keçməsi məqsədi ilə hazırlanmış Özünütəhlil Hesabat mövzusunda da çıxış edib. Professorun slaydlarla təqdim etdiyi hər iki prezentasiyası Elmi Şura üzvləri tərəfindən maraqla qarşılanıb.
Bununla belə universitetin bəzi işçilərinə elmi adlar verilib və başqa carı məsələlər müzakirə olunub.

Mətbuat və İnformasiya şöbəsi, 14 may, 2012-ci il.

AzTU-da Bakı Dövlət Universitetinin 100 illiyi qeyd olunub

Noyabrın 19-da AzTU ölkədə ali təhsilin və elmin inkişafında mühüm xidmətləri olan Bakı Dövlət Universitetinin (BDU) 100 illik yubileyinə həsr edilmiş tədbir keçirilib
18/11/2019

BDU kollektivi Universitet ərazisinə 650 ağac əkdi