Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

Elmi Şuranın növbəti iclası keçirilib

20/12/2017

Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Elmi Şuranın genişləndirilmiş iclası keçirilib. İclası giriş sözü ilə rektor,  akademik Abel Məhərrəmov açıb və gündəliyi elan edib.

Sonra Tədrisin təşkili və təlim texnologiyaları üzrə prorektor, professor İradə Əliyeva 2017/2018-ci tədris ilinin  payız semestrinin imtahan sessiyasına hazırlığın vəziyyəti haqqında məlumat verib.

İclasda  Tədris Metodiki  Şuranın sədri,  akademik V.M.Babazadənin hesabatı dinlənilib.

BDU-nun nəzdindəki Konfutsi İnstitutunun 5 illik hesabatını isə direktor Oqtay Cəlilbəyli  səsləndirib.

Toplantı elmi adların verilməsi, yubilyarların təbrik edilməsi və cari məsələlərə baxışla davam edib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 20 dekabr 2017-ci il.

BDU-da Tvinninq layihəsinin rəhbərləri ilə görüş keçirilib

BDU-nun rektoru vəzifəsini icra edən, təhsil nazirinin müavini Firudin Qurbanov “Azərbaycanda ali təhsilin gücləndirilməsinə dəstək” Tvinninq layihəsinin rəhbərləri olan Fransa, Litva və Latviyadan olan ekspertlərlə görüşüb
21/02/2019

Türkiyə-Azərbaycan parlamentlərarası dostluq qrupunun nümayəndələri ilə BDU-da görüş keçirilib