Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

Elmi Şuranın növbəti iclası keçirilib

20/12/2017

Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Elmi Şuranın genişləndirilmiş iclası keçirilib. İclası giriş sözü ilə rektor,  akademik Abel Məhərrəmov açıb və gündəliyi elan edib.

Sonra Tədrisin təşkili və təlim texnologiyaları üzrə prorektor, professor İradə Əliyeva 2017/2018-ci tədris ilinin  payız semestrinin imtahan sessiyasına hazırlığın vəziyyəti haqqında məlumat verib.

İclasda  Tədris Metodiki  Şuranın sədri,  akademik V.M.Babazadənin hesabatı dinlənilib.

BDU-nun nəzdindəki Konfutsi İnstitutunun 5 illik hesabatını isə direktor Oqtay Cəlilbəyli  səsləndirib.

Toplantı elmi adların verilməsi, yubilyarların təbrik edilməsi və cari məsələlərə baxışla davam edib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 20 dekabr 2017-ci il.

BDU-da “Azərbaycan Xalq Cümhuriyyəti - 100: Müsəlman Şərqində ilk parlamentli respublika” mövzusunda Beynəlxalq elmi konfrans keçirilir

“Azərbaycan Xalq Cümhuriyyəti - 100: Müsəlman Şərqində ilk parlamentli respublika” mövzusunda Beynəlxalq elmi konfrans öz işinə başlayıb
21/05/2018

Böyük tarixi hadisə ərəfəsində