Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

Elmi Şuranın növbəti iclası keçirilib

20/12/2017

Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Elmi Şuranın genişləndirilmiş iclası keçirilib. İclası giriş sözü ilə rektor,  akademik Abel Məhərrəmov açıb və gündəliyi elan edib.

Sonra Tədrisin təşkili və təlim texnologiyaları üzrə prorektor, professor İradə Əliyeva 2017/2018-ci tədris ilinin  payız semestrinin imtahan sessiyasına hazırlığın vəziyyəti haqqında məlumat verib.

İclasda  Tədris Metodiki  Şuranın sədri,  akademik V.M.Babazadənin hesabatı dinlənilib.

BDU-nun nəzdindəki Konfutsi İnstitutunun 5 illik hesabatını isə direktor Oqtay Cəlilbəyli  səsləndirib.

Toplantı elmi adların verilməsi, yubilyarların təbrik edilməsi və cari məsələlərə baxışla davam edib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 20 dekabr 2017-ci il.

BDU-nun müəllimi Arzu Məmmədova 2017-ci ilin "Ən yaxşı rus dili və ədəbiyyatı müəllimi" seçilib

16/02/2018

Filologiya fakültəsində Elmi Şuranın 2018-ci ildə ilk iclası keçirilib

14/02/2018