Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

Elmi Şuranın növbəti iclası keçirilib

20/12/2017

Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Elmi Şuranın genişləndirilmiş iclası keçirilib. İclası giriş sözü ilə rektor,  akademik Abel Məhərrəmov açıb və gündəliyi elan edib.

Sonra Tədrisin təşkili və təlim texnologiyaları üzrə prorektor, professor İradə Əliyeva 2017/2018-ci tədris ilinin  payız semestrinin imtahan sessiyasına hazırlığın vəziyyəti haqqında məlumat verib.

İclasda  Tədris Metodiki  Şuranın sədri,  akademik V.M.Babazadənin hesabatı dinlənilib.

BDU-nun nəzdindəki Konfutsi İnstitutunun 5 illik hesabatını isə direktor Oqtay Cəlilbəyli  səsləndirib.

Toplantı elmi adların verilməsi, yubilyarların təbrik edilməsi və cari məsələlərə baxışla davam edib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 20 dekabr 2017-ci il.

Bakı Dövlət Universitetinə qəbul olunmuş abituriyentlərin nəzərinə

BAKI  DÖVLƏT  UNİVERSİTETİNƏ 2018/2019-cu TƏDRİS İLİNDƏ QƏBUL OLUNMUŞ ABİTURİYENTLƏR QEYDİYYATDAN KEÇMƏK ÜÇÜN AŞAĞIDAKI  SƏNƏDLƏRİ  TƏQDİM ETMƏLİDİRLƏR:
15/08/2018

BDU alimlərindən “Web of Science”-də 6 aya 132 məqalə

2018-ci ilin ilk 6 ayı ərzində Bakı Dövlət Universitetinin alimləri tərəfindən Clarivate Analytics (əvvəlki Tomson Reuters) informasiya agentliyinin bazasına daxil olan jurnallarda 132 məqalə çap edilib.
06/08/2018

Elan

Cari ilin 09 – 30 oktyabr tarixlərində Azərbaycan Milli Elmlər Akademiyasının təşkilatçılığı ilə III Azərbaycan Elm Festivalı keçiriləcək.
02/08/2018