Elmi Şurasının növbəti iclası keçirlib

14/03/2013

Bu gün BDU Elmi Şurasının növbəti genişləndirilmiş iclası keçirlib. İclası universitetin rektoru, akademik Abel Məhərrəmov açıb və gündəliyi elan edib. Sonra  AMEA-nin müxbir üzvü, professor Vasif Babazadənin  sədri olduğu BDU Tədris Metodiki Şurasının bir iilik fəaliyyəti haqqında hesabat məruzəsi dinlənilib. Onun məruzəsi Elmi yüksək qiymətləndirilib.

Fakültə dekanlarından Geologiya fakeltəsinin dekanı, dosent Adil Xasayev və  Kitabxanaçılıq-informasiya fakültəsinin dekanı, dosent Azad Qurbanovun  hesabatları da Şura üzvləri tərəfindən qəbul edilib.

Elmi adların verilməsi və cari məsələlərdən sonra Elmi Şura öz işini yekunlaşdırıb.

Mətbuat və İnformasiya şöbəsi, 14 mart 2013-cü il.

26/04/2024

BDU məzunlarının dövlət qulluğu imtahanlarındakı nəticələrinə görə liderdir