“Equinor” şirkətinin Azərbaycan üzrə rəhbəri BDU-da

31/01/2020

Norveçin Equinor şirkətinin Azərbaycan üzrə rəhbəri Favad Quraişi Bakı Dövlət Universitetində olub.
Qonağı salamlayan rektor Elçin Babayev BDU-nun beynəlxalq əlaqələrinin genişlənməsindən və Universitetin yeni inkişaf strategiyasından danışıb.
Görüşdə Favad Quraişi Equinor şirkətinin Azərbaycandakı fəaliyyəti və həyata keçirdiyi layihələr barədə məlumat verilib. Eyni zamanda şirkətin Azərbaycanın aparıcı universitetləri, elm və təhsil müəssisələri ilə əlaqələrin qurulmasında maraqlı olduğunu qeyd edib.
Görüşdə qarşılıqlı əlaqələrin genişləndirilməsinə dair fikir mübadiləsi aparılıb.

Koronovirus tətilləri

Bu dünyada Universitet-müəllim-tələbə birliyini heç bir qüvvə ayıra bilməz
07/04/2020

BDU-nun gənc tədqiqatçıları Üçüncü Respublika İnnovasiya Müsabiqəsinin qalibi olublar