“Equinor” şirkətinin Azərbaycan üzrə rəhbəri BDU-da

31/01/2020

Norveçin Equinor şirkətinin Azərbaycan üzrə rəhbəri Favad Quraişi Bakı Dövlət Universitetində olub.
Qonağı salamlayan rektor Elçin Babayev BDU-nun beynəlxalq əlaqələrinin genişlənməsindən və Universitetin yeni inkişaf strategiyasından danışıb.
Görüşdə Favad Quraişi Equinor şirkətinin Azərbaycandakı fəaliyyəti və həyata keçirdiyi layihələr barədə məlumat verilib. Eyni zamanda şirkətin Azərbaycanın aparıcı universitetləri, elm və təhsil müəssisələri ilə əlaqələrin qurulmasında maraqlı olduğunu qeyd edib.
Görüşdə qarşılıqlı əlaqələrin genişləndirilməsinə dair fikir mübadiləsi aparılıb.

BDU-nun Jurnalistika fakültəsi Medianın İnkişafı Agentliyi ilə əməkdaşlığa hazırdır

18/01/2021

BDU-da işğaldan azad edilmiş ərazilərdə sosial-iqtisadi inkişaf perspektivləri müzakirə olunub

18/01/2021

BDU-nun xaricdə təhsil alan tələbəsi: “Ölkəmi çox sevdiyim üçün biliyimi ancaq burda istifadə etməyi düşünürəm.”