Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

Filologiya fakültəsində 600-dən yuxarı bal toplayan tələbələrə dəstək

06/10/2017

Filologiya fakültəsində 600-dən yuxarı bal toplayan tələbələrə dəstək məqsədilə onlarla görüş keçirilib. Dekan, dosent Elçin Məmmədov tələbələri salamlayaraq universitetin, o cümlədən fakültənin tədris prosesi, elmi mühiti və son illərin nailiyyətləri haqqında məlumat verib, onların elmi fəaliyyətə cəlb olunmasının vacibliyini vurğulayıb. Bildirib ki, fakültədə tələbələrin elmi fəaliyyətlə məşğul olması üçün münbit şərait var. Universitetin elmi-mədəni həyatında aktiv olan tələbələrə rektor, akademik Abel Məhərrəmov daim diqqət və qayğı göstərir, öz istedadı, yaradıcı qabiliyyəti və təhsil göstəriciləri ilə fərqlənən gənclərin irəli getməsi üçün dəstək verir, onların uğur qazanmaları üçün bütün imkanlarını səfərbər edir.

Dekan müavini Cavanşir Muradovun kafedraların fəaliyyəti və elmi istiqaməti haqqında məlumatından sonra “Türkoloji araşdırmalar” ETL-in kiçik elmi işçisi Pərvin Eyvazov Tələbə Elmi Birliyi haqqında danışıb. I kurslar üzrə akademik məsləhətçi Natavan Əliyeva isə tələbələrin elmi-mədəni tədbirlərə qatılmasının əhəmiyyətindən söz açıb.

Sonda tələbələr öz istəkləri ilə müvafiq kafedralara təhkim olunub, onlara elmi rəhbərlər təyin edilib.

philology.bsu.edu.az

Elmi jurnalistikanın problemləri müzakirə olunub

16/07/2018

BDU-nun professoru Tehranda konfransda çıxış edib