Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

Filologiya fakültəsində Elmi Şura: TMŞ illik hesabat verib

06/10/2017

Filologiya fakültəsində Elmi Şuranın növbəti genişləndirilmiş iclası keçirilib. İclasda fakültə Tədrisi Metodiki Şurasının sədri, professor Məhərrəm Məmmədlinin illik hesabatı dinlənilib. Professor M.Məmmədli 2016-2017-ci tədris ilində fakültənin elmi nailiyyətlərindən, elmi-bədii tədbirlərindən, tədris prosesinin gedişatından və metodiki şuranın fəaliyyətindən bəhs edib. Daha sonra çıxış edən Filologiya fakültəsinin dekanı, dosent Elçin Məmmədov, universitet üzrə Tədris Metodik Şurasının sədri, akademik Vasif Babazadə və başqaları fakültənin illik fəaliyyətini yüksək qiymətləndirib, mövcud problemlər və qarşıda duran vəzifələr barəsində ətraflı danışıblar. İclas cari məsələlər ətrafında müzakirələrlə davam edib.

philology.bsu.edu.az

BDU-nun prorektoru Xəzəryanı Ölkələrin Dövlət Universitetləri Assosiasiyasının iclasına qatılıb

19/10/2017

Fizika fakültəsində "Fizika bugün" adlı elmi seminar keçirilib