Filologiya fakültəsində od çərşənbəsi

01/03/2016

Filologiya fakültəsinin Azərbaycan şifahi xalq ədəbiyyatı kafedrasının müdiri, professor Səhər Orucovanın rəhbərliyi və təşkilatçılığı ilə Novruz bayramının ikinci çərşənbəsi - Od çərşənbəsi qeyd edilib. Aparıcı Gülnar Axundova tədbiri açıq elan etdikdən sonra Azərbaycan şifahi xalq ədəbiyyatı kafedrasının müəllimi, fəlsəfə doktoru Könül Həsənovanın hazırladığı səhnəciklər və rəqslər göstərilib. Magistrantların və tələbələrin ifası ilə baş tutan səhnəciklər, Respublikanın əməkdar artisti Fəridə Məlikovanın rəhbərlik etdiyi “Azərbaycan inciləri” ansamblının musiqiləri dinləyicilərin könlünü oxşayıb. Tələbələr arasında keçirilən viktorinada Novruz bayramı adət-əbnənələri ilə bağlı suallar verilib. Tədbirin sonunda qonaqlara bayram şirniyyatları ilə bəzənmiş çay süfrəsi təqdim olunub.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 01 mart 2016-ci il.

Elan

24/05/2019

“100 yaşlı Tarix fakültəsinin məzunları” layihəsinin qonağı Azərbaycan Respublikası Prezidenti Katibliyin rəisi - Prezidentin köməkçisi professor Dilarə xanım Seyidzadə olub

Bakı Dövlət Universitetinin və Tarix fakültəsinin 100 illik yubileyi münasibətilə “100 yaşlı Tarix fakültəsinin məzunları” layihəsinin beşinci görüşü keçirilib