Filologiya fakültəsində od çərşənbəsi

01/03/2016

Filologiya fakültəsinin Azərbaycan şifahi xalq ədəbiyyatı kafedrasının müdiri, professor Səhər Orucovanın rəhbərliyi və təşkilatçılığı ilə Novruz bayramının ikinci çərşənbəsi - Od çərşənbəsi qeyd edilib. Aparıcı Gülnar Axundova tədbiri açıq elan etdikdən sonra Azərbaycan şifahi xalq ədəbiyyatı kafedrasının müəllimi, fəlsəfə doktoru Könül Həsənovanın hazırladığı səhnəciklər və rəqslər göstərilib. Magistrantların və tələbələrin ifası ilə baş tutan səhnəciklər, Respublikanın əməkdar artisti Fəridə Məlikovanın rəhbərlik etdiyi “Azərbaycan inciləri” ansamblının musiqiləri dinləyicilərin könlünü oxşayıb. Tələbələr arasında keçirilən viktorinada Novruz bayramı adət-əbnənələri ilə bağlı suallar verilib. Tədbirin sonunda qonaqlara bayram şirniyyatları ilə bəzənmiş çay süfrəsi təqdim olunub.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 01 mart 2016-ci il.

Cocuq Mərcanlı kənd məktəbinin ilk buraxılış məzunu Türkanə Mehdiyeva: “BDU-ya qəbul olmayanda elə bilirsən imtahandan kəsilmisən”

23/08/2019

BDU-nun 100 illiyi münasibətilə “Riyaziyyat və onun tətbiqləri” 8-ci Beynəlxalq Avrasiya Konfransı keçiriləcək

21/08/2019