Filologiya fakültəsinin əməkdaşı Budapeşt və Vyanada keçirilən təlimlərdə iştirak edib

08/04/2019

Bakı Dövlət Dövlət Universitetinin Filologiya fakültəsinin əməkdaşı Ayşən Sadıqlı EDEX və Business Talk-un təşkilatçılığı ilə Macarıstanın Budapeşt və Avstriyanın Vyana şəhərlərində keçirilmiş təlimlərdə iştirak edib. Azərbaycanın müxtəlif ali məktəblərinin nümayəndələrinin iştirakı ilə keçirilən təlimlərdə əsas məqsədi Avropanın tanınmış universitetlərinin qabaqcıl təcrübəsinin öyrənilməsi, yeni bilik və bacarıqların əldə edilməsi olub.

İştirakçılara bildirilib ki, IBS Beynəlxalq Biznes məktəbi Budapeşt şəhərində fəaliyyət göstərir, Vyanada da korpusu vardır. Ali məktəb təkcə Macarıstan və Böyük Britaniyada deyil, Avropa Birliyi və ABŞ-da da akkreditasiyadan keçib. İndiyə qədər 50-dən çox azərbaycanlı bu ali məktəbə daxil olub.

Səfər müddətində iştirakçılar Budapeşt və Vyananın tarixi yerlərində olublar. Sonda iştirakçılara Beynəlxalq Sertifikat təqdim edilib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi,  08 aprel 2019-cu il.

BDU-da "Yaşıl dünya naminə həmrəylik ili" çərçivəsində təmizlik aksiyası

18/04/2024

BDU-da Ümumdünya Kitab və Müəlliflik Hüququ Gününə həsr olunmuş Kitab Sərgisi keçiriləcək

18/04/2024