Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

Filologiya fakültəsinin tələbələri təşəkkürnamə ilə təltif edilib

02/06/2018

Filologiya fakültəsi Azərbaycan şifahi xalq ədəbiyyatı kafedrasının təşkil etdiyi “Türk xalqlarında  Novruz” adlı tədbirdə fəal iştirak edən tələbələr təşəkkürnamə ilə təltif edilib. Təşəkkürnamələr rektor, akademik Abel Məhərrəmovun imzası ilə hazırlanıb. Azərbaycan şifahi xalq ədəbiyyatı kafedrasının müdiri, professor Səhər Orucova təşəkkürnamələrin hazırlanmasında əziyyəti keçən, eləcə də tədbirin təşkilində dəstəyi olan  rəhbərliyə minnətdarlığını bildirib. Daha sonra kafedra müdiri tədbirin hazırlanması prosesini vurğulayaraq tələbələrin bu işin öhdəsindən layiqincə gəldiyini söyləyib. Türk dövlətlərinin – Türkiyənin, Özbəkistanın, Qırğızıstanın, Tükmənistanın, Qazaxıstanın  Azərbaycandakı səfirliklərinin də bu tədbirə dəstək olduğunu söyləyən professor Səhər Orucova həm səfirliyin nümayəndələrinə, həm də tədbirin ərsəyə gəlməsində əməyi olan müəllim və tələbə heyətinə də təşəkkürünü bildirib.

Kafedranın dosentləri - Etibar Talıblı, Məhəmməd Məmmədov, Könül Həsənova, Kəmalə İslamzadə tələbələrin bacarıqlarının üzə çıxarılmasında bu cür tədbirlərin önəmindən, vacibliyindən söz açıblar. Tələbələr də öz təəssüratlarını bölüşüblər. Sonda təşəkkürnamələr tələbələrə təqdim edilib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 02 iyun 2018-ci il.

Bakı Dövlət Universitetində imtahanlar ictimai nəzarət altında keçirilir

Bakı Dövlət Universiteti rektorluğu yanında İctimai Nəzarət və Məsləhət Şurasının üzvləri, millət vəkilləri, təhsil ekspertləri, qeyri-hökumət təşkilatları, Kütləvi İnformasiya Vasitələri nümayəndələri, valideynlər və ictimaiyyət nümayəndələrinin iştirakı ilə 2018/2019-ci tədris ilinin payız semestrinin imtahan sessiyasında imtahanlara baxış keçirilib
16/01/2019

Professor Məhəmmədəli Ramazanov "Azərbaycan Respublikası Qabaqcıl Təhsil İşçisi" döş nişanı ilə təltif edilib