Finlandiyalı tələbələrin Azərbaycana səfəri başlayıb

04/03/2013

Bu gün Finlandiyanın bir sıra universitetlərinin magistratura pilləsində təhsil alan bir qrup tələbəsinin Azərbaycana səfəri başlayıb. Səfər çərçivəsində ilk görüş BDU-da kecirilib. BDU-nun SEP, Beynəlxalq münasibətlər və iqtisadiyyat fakültələrinin tələbələri ilə kecırılən görüşdə Azərbaycan və Finlandiya təhsil sistemi, iki ölkənin tarixi, iqtisadi və siyasi problemlərinə toxunulub. Maraqlı diskussiya şəraitində keçən görüş iki dövlətin təhsil sistemi, mədəniyyəti və tarixi ilə tanışlıq baxımından səmərəli olub.

Görüşdə beynəlxalq əlaqələr və əməkdaşlıq üzrə prorektor, dosent Şəlalə Məmmədova da iştirak edib.

Mətbuatinformasiyaşöbəsi, 04 mart 2013-cü il.

BDU tələbələri sosial problemlərin həllində müasir texnologiyaların tətbiqi imkanları haqqında məlumatlandırılıblar

22/04/2024

BDU-nun magistrantı Çexiyanın Karlova Universitetinin doktoranturasına qəbul olub

22/04/2024