Fizika fakültəsində birinci kurslarla görüş

16/09/2016

BDU-nun Fizika fakültəsində I kurs tələbələri  və onların valideynləri ilə görüş keçirilib. Fizika fakültəsinin dekanı, professor Məhəmmədəli Ramazanov tələbələri Azərbaycanın ən qabaqcıl ali təhsil ocağı olan Bakı Dövlət Universitetinə daxil olmaları münasibətilə təbrik edib. Professor  M.Ramazanov universitet, o cümlədən Fizika fakültəsi haqqında ətraflı məlumat verib, təhsil prosesinin keyfiyyətinin yüksək olması üçün tələbələrin məsuliyyəti ilə yanaşı valideynlərin dekanlıqla mütəmadi əlaqə saxlamalarının vacibliyini qeyd edib.

Sonra fakültənin tyutoru Vüsal Məmmədov tələbələrin qruplar üzrə siyahılarını elan edib, onları maraqlandıran suallara cavab verib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 16 sentyabr 2016-cı il.

Bakı Dövlət Universiteti əlavə təhsil almaq üçün tələbə qəbulu elan edir

12/08/2020

BDU əlavə təhsil (kadrların yenidənhazırlanma təhsili) almaq üçün tələbə qəbulu elan edir

BDU yeni ERASMUS+ KA2 layihəsinin icrasına başlayacaq