Fizika fakültəsində "Fizika bugün" adlı elmi seminar keçirilib

19/10/2017

Bakı Dövlət Universiteti Fizika fakültəsi Tələbə Elmi Cəmiyyətinin təşkilatçılığı ilə "Fizika bugün" adlı elmi seminar keçirilib. Seminarı Tələbə Elmi Cəmiyyətin sədri, dosent Arif  Orucov  açaraq bu səpgili seminarların əhəmiyyətindən bəhs edib. Sonra magistratura səviyyəsi üzrə təhsil alan  birinci kurs tələbəsi Sara Rəhimzadə "Tanrı zərrəciyi", üçüncü kurs tələbəsi  Nurlanə Əliyeva "Skanedici elektron mikroskop", ikinci kurs tələbələri Nurlan Şərəfxanov "Beauty of math" və  Dilarə  Piriyeva "İşığın korpuskulyar-dalğa dualizm xassələri" mövzularında məruzələr ediblər. Tədbirdə Fizika fakültəsinin dekan müavini Məhərrəmov Məhəmməd,  fakültənin müəllim-tələbə heyəti və Azərbaycan Dövlət Dənizçilik Akademiyasının tələbələri iştirak ediblər.
physics.bsu.edu.az

BDU-da görkəmli türkoloq Ramiz Əskərin 70 illik yubileyi qeyd olunub

BDU-nun akademik və inzibati heyətinin nəzərinə!