Fizika fakültəsində "Fizika bugün" adlı elmi seminar keçirilib

19/10/2017

Bakı Dövlət Universiteti Fizika fakültəsi Tələbə Elmi Cəmiyyətinin təşkilatçılığı ilə "Fizika bugün" adlı elmi seminar keçirilib. Seminarı Tələbə Elmi Cəmiyyətin sədri, dosent Arif  Orucov  açaraq bu səpgili seminarların əhəmiyyətindən bəhs edib. Sonra magistratura səviyyəsi üzrə təhsil alan  birinci kurs tələbəsi Sara Rəhimzadə "Tanrı zərrəciyi", üçüncü kurs tələbəsi  Nurlanə Əliyeva "Skanedici elektron mikroskop", ikinci kurs tələbələri Nurlan Şərəfxanov "Beauty of math" və  Dilarə  Piriyeva "İşığın korpuskulyar-dalğa dualizm xassələri" mövzularında məruzələr ediblər. Tədbirdə Fizika fakültəsinin dekan müavini Məhərrəmov Məhəmməd,  fakültənin müəllim-tələbə heyəti və Azərbaycan Dövlət Dənizçilik Akademiyasının tələbələri iştirak ediblər.
physics.bsu.edu.az

Düşmənin başını yaran yumruğumuz bizim birliyimizdir!

23/10/2020

BDU-nun Füzuli, Cəbrayıl və Zəngilan rayonundan olan professor-müəllim kollektivi Prezidentə müraciət edib

“Tarix. Zaman. Düşüncələr” çoxcildliyinin III-IV cildləri çapdan çıxıb