Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

Fizika fakültəsində iclas keçirilib

07/11/2018

Fizika fakültəsində professor-müəllim heyətinin, o cümlədən ETH-nin səmərələşdirici və patent-lisenziya işləri üzrə idarə aparatının əməkdaşlarının iştirakı ilə növbəti iclas keçirilib. Dekan, professor Məhəmmədəli Ramazanov iclasın gündliyi barədə məlumat verib. İclasda əsasən fakültədə çap olunan məqalələrin sayı ilə alınmış patentlərin sayı arasındakı böyük fərq olması məsələsi müzakirə edilib.  Bu istiqamətdə aparılan  araşdırma və müzakirələrdən sonra görülmüş elmi-tədqiqat işlərinin nəticələrinə istinadən patentlərin alınması qaydaları və yolları təklif olunub, fakültədə məhz bununla bağlı məsul şəxslərin təyin edilməsi barədə. razılığa gəlinib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 07 noyabr 2018-ci il.

Bakı Dövlət Universitetinin Elmi Şurasının növbəti iclası keçirilib

Bakı Dövlət Universitetində professor-müəllim heyətinin iştirakı ilə Elmi Şuranın genişləndirilmiş iclası keçirilib
14/11/2018

BDU-nun müəllim-tələbə heyəti Türkiyədə beynəlxalq konfransda iştirak edib