Fizika fakültəsində intellektual oyun

21/11/2018

Bakı Dövlət Universitetinin Fizika fakültəsinin Tələbə Gənclər Təşkilatı “Nə? Harada? Nə zaman?” intellektual oyun təşkil edib. Oyunda iştirakçı komandaların ixtisaslarına uyğun, eyni zamanda, məntiq və fizika mövzularına aid müxtəlif suallar səsləndirilib.

Fizika, Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika, Filologiya fakültələrinin tələbələrindən ibarət 12 komandanın gərgin mübarizəsi nəticəsində “Dimond”, “Tətbiq” və “Bumerang” komandaları qalib gəliblər.

Sonda qaliblər mükafatlandırıblar.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 21 noyabr 2018-ci il.

BDU-da icbari tibbi sığorta ilə bağlı təqdimat keçirilib

BDU-da İcbari Tibbi Sığorta üzrə Dövlət Agentliyinin Marketinq və İctimaiyyətlə Əlaqələr Departamentinin rəhbəri Aynurə Əhmədova Universitetin müəllim və tələbələri qarşısında təqdimatla çıxış edib
27/02/2020

Tələbələrə “ActInSpace” yarışması haqqında məlumat verilib