Fizika fakültəsinin professoru BMT Təhlükəsizlık Şurasının tədbirlərdə iştirak edib

05/11/2015

Fizika fakültəsinin Maddə quruluşu kafedrasının professoru Sacidə Əbdülvahabova Nyu-York şəhərində Birləşmiş Millətlər Təşkilatının Təhlükəsizlık Şurasının 1325 saylı Qətnaməsinin 15-ci il dönümünə həsr olunmuş tədbirlərdə iştirak edib. Təhlükəsizlık Şurasının 1325 saylı Qətnaməsi münaqişələrin həllində qadınların rolunun və onların qərar qəbulunda iştiraklarının artırılmasıdır. Tədbirlərdə dünyanın bütün ölkələrinin nümayəndələri iştirak ediblər. S.Əbdülvahabova BMT-nin Qadınlar Sülh Proqramı, Beynəlxalq Sülh Qadınlar Liqasında olub, çıxışlarında Qarabağ münaqişəsi, məcburi  köçkünlər, dağıdılmış abidələr haqqında məlumatlar verib, iştirakçılara  bu problemə həsr edilmiş çap məlumatları paylayıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 05 noyabr 2015-ci il.

MAGİSTRATURA TƏHSİL SƏVİYYƏSİNƏ QƏBUL OLMUŞ BAKALAVRLARIN NƏZƏRİNƏ

03/07/2020

Onlayn imtahan sessiyasının dördüncü həftəsinə yekun vurulub

03/07/2020