Futbol yarışlarının qalibləri mükafatlandırılıb

06/05/2015

Bakı Dövlət Universitetində ümummilli lider Heydər Əliyevin anadan olmasının 92-ci ildönümünə həsr olunmuş futbol yarışlarının qaliblərinin təntənəli mükafatlandırılma mərasimi keçirilib. Tədbiri açan BDU-nun Sosial məsələlər, tələbələrlə iş və ictimaiyyətlə əlaqələr üzrə prorektoru, professor Sani Hacıyev bildirib ki, artıq bir aydan çoxdur ki, universitetdə ulu öndərin xatirəsinə həsr olunmuş müxtəlif idman yarışları üzrə turnirlər və futbol yarışları keçirilir. Futbol yarışlarında universitetin 17 fakültəsi təmsil olunub.

Ulu öndərin anadan olmasının ildönümünə həsr edilən futbol çempionatında birinci yeri mexanika-riyaziyyat, ikinci yeri tarix fakültəsinin tələbələri tutub. Üçüncü yeri isə sosial elmlər və psixologiya və hüquq fakültəsinin komandaları bölüşüblər.

Tədbir konsert proqramı ilə başa çatıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi 06 may 2015-ci il.

BDU-da “Qaregin Njde – faşizmin və terrorizmin qəhrəmanlaşdırılması” mövzusunda tədbir keçirilib

21/10/2019

Sumqayıt Dövlət Universitetində BDU-nun 100 illik yubileyinə həsr olunmuş elmi-praktik konfrans keçirilib

Bakı Dövlət Universitetinin 100 illik yubileyinə həsr olunmuş elmi-praktik konfrans keçirilib