Giresun Yay məktəbi

07/05/2009

Türkiyənin Giresun Universiteti BDU ilə əməkdaşlıq müqaviləsinə əsasən tələbə mübadiləsi həyata keçirir. Yalnız yol xərcləri tələbələr tərəfindən ödənilmək şərtilə, qalan bütün xərclər Giresun Universiteti tərəfindən qarşılanacaqdır. Tələbələr yayda 15 gün ərzində Türkiyənin görkəmli yerləri ilə tanış olmaq və eyni zamanda türk dili sahəsində biliklərini təkmilləşdirmək imkanı əldə edəcəklər.
Bunun üçün tələbələr ərizə formasını (başvuru forumunu) doldurub müsabiqədə iştirak edə bilərlər. Son qeydiyyat tarixi mayın 12-si saat 1600-a qədərdir.

Giresun Yay məktəbinə getmək üçün tələb olunan ərizə formasını

BDU-da Nəsiminin 650 illik yubileyinə həsr olunmuş respublika elmi konfransı keçirilib

06/12/2019

BDU-da Beynəlxalq Telekommunikasiya İttifaqının baş katibi Haulin Jao ilə görüş keçirilib