Gəncə I Sosial İş Forumu

13/06/2014

Bakı Dövlət Universitetinin Sosial Elmlər və Psixologiya fakültəsinin Sosial iş ixtisası üzrə 3-cü kurs tələbələri Lamiyə Rzayeva, Əlibağış Məmmədzadə və Xanbala Əhmədli və Sosiologiya kafedrasının müəllimi, professor Minə Hacıyeva 7 iyun,2014-cü il Gəncə şəhərində Heydər Əliyev Mərkəzində "Odlar Yurdu" Gənclər İctimai Birliyinin təşkilatçılığı ilə keçirilmiş I Respublika Sosial İş Forumunda iştirak ediblər. Forumda prof. M.Hacıyeva "Sosial İşin Texnologiyaları" mövzusunda çıxış edib, Gəncə Dövlət Universiteti tələbələrinin və QHT nümayəndələrinin suallarını cavablandırıb. Forumdan sonra nümayəndə heyəti YAP-ın Gəncə şəhər təşkilatı sədri Naqif Həmzəyev tərəfindən qəbul edilib və sosial iş, sosial iş ixtisasının perespektivləri, bundan əlavə Sosial elmlər və psixologiya fakültəsinin sosial işçi-kadr hazırlığı sahəsində uğurlarını müzakirə  ediblər.

Mətbuat və İnformasiya şöbəsi, 13 iyun 2014-ci il.

BDU tələbələri arasında “Ekologiya hüququ” adlı məqalə müsabiqəsi elan edilir

BDU-da “I Gənc mədəniyyət müxbirləri məktəbi” layihəsinə start verilib