“Gənc istedadlar” liseyində elmi-nəzəri konfrans keçirilib

23/02/2017

“Gənc istedadlar” liseyi və Bakı Dövlət Universitetinin Tarix fakültəsinin birgə təşkilatçılığı ilə Xocalı soyqırımının 25-ci ildönümünə həsr olunmuş elmi-nəzəri konfrans keçirilib. Müəllim və şagird heyətinin iştirak etdiyi konfransı açan direktor, professor Qasım Hüseynov liseydə reallaşan bu səpkili tədbirlərin şagirdlərin Azərbaycan tarixini, xalqımızın yaşadığı faciələri dərindən mənimsəmələri baxımından mühüm əhəmiyyət kəsb etdiyini bildirib.

Tarix fakültəsinin elmi işlər üzrə dekan müavini, professor Sevda Süleymanova “Xocalı soyqırımının tanınması Azərbaycan dövlətinin xarici siyasətinin istiqamətlərindən biridir”, Azərbaycan tarixi kafedrasının dosenti Nuru Məmmədov  “Xocalı soyqırımı bəşəri cinayətdir” mövzusunda məruzələrlə çıxış ediblər.

Xocalı hadisələrinin şahidi Nazim Hüseynov bu soyqrımının bəşər tarixində misli görünməmiş tarixi cinayət olduğunu bildirib.

Tədbir “Gənc istedadlar” liseyi şagirdlərinin çıxışları ilə yekunlaşıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 23 fevral 2017-ci il

Azərbaycan Respublikasının Prezidenti İlham Əliyev və birinci xanım Mehriban Əliyeva işğaldan azad edilmiş Ağdam şəhərində olublar

24/11/2020

Bakı Dövlət Universitetinin işçi heyətinə smart təhsil kartı təqdim edilib