“Gənc istedadlar” liseyinin 7 şagirdi Lütfi Zadə adına məntiq olimpiadasında qalib olub

24/06/2022

Lütfi Zadə adına məntiq olimpiadasının qaliblərinin mükafatlandırma mərasimi keçirilib. Bilik yarışında qalib olan 65 şagirddən 7-si Bakı Dövlət Universitetinin (BDU) nəzdində “Gənc istedadlar” liseyinin şagirdləridir.

Belə ki, liseyin şagirdləri Məhəmməd  Salmanov və Alikamal Salman I yerə, Sulduz Hacıyev və Aqşin Hüseynli II yerə, Nəzrin Abdullazadə, Mehri Qasımzadə, Aysu Abbasova III yerə layiq görülüblər.

Xatırladaq ki, olimpiada Təhsil Nazirliyi və Təhsil İnstitutunun birgə təşkilatçılığı ilə V sinif şagirdləri arasında keçirilib.

BDU-nun 1129 bakalavr və magistri yay semestri dərslərində iştirak edir

12/08/2022

Sadə İNSAN, böyük MÜƏLLİM

Azərbaycanda informatika elminin inkişafında xüsusi xidmətləri olan alim - Ramin Mahmudzadə