“Gənc istedadlar” liseyinin şagirdi “Ən yaxşı təqdimat” müsabiqəsinin qalibi olub

25/04/2017

Ümummilli lider Heydər Əliyevin anadan olmasının 94-cü ildönümü münasibətilə təşkil olunmuş “Ən yaxşı təqdimat” müsabiqəsinin qalibləri müəyyənləşdirilib. Ümumi təhsil məktəblərinin IX-XI sinif şagirdləri arasında keçirilən təqdimat müsabiqəsi Təhsil Nazirliyi, Heydər Əliyev Fondu, Yeni Azərbaycan Partiyası, Rabitə və Yüksək Texnologiyalar Nazirliyi, Azərbaycan Təhsil İşçiləri Azad Həmkarlar İttifaqı Respublika Komitəsi tərəfindən təşkil olunub. “Ən yaxşı təqdimat” müsabiqəsinin qalibləri arasında Bakı Dövlət Universiteti nəzdində fəaliyyət göstərən “Gənc istedadlar”  Xb sinif şagirdi Zəhra Rəhimli də var.
Mətbuat və informasiya şöbəsi, 25 aprel 2017-c il

Ramazan və biz

Ramazan Bayramınız mübarək!
24/05/2020

Prezident İlham Əliyev Ramazan bayramı münasibətilə Azərbaycan xalqını təbrik edib

Ramazan bayramı münasibətilə Azərbaycan xalqına təbrik
23/05/2020

BDU Elmi Şurasının onlayn iclası keçirilib

Bakı Dövlət Universitetinin (BDU) Elmi Şurasının onlayn iclası keçirilib.
23/05/2020