“Gənc istedadlar” liseyinin şagirdləri Respublika fənn olimpiadasının qalibi olublar

26/04/2017

Bakı Dövlət Universiteti nəzdində fəaliyyət göstərən “Gənc istedadlar” liseyinin şagirdləri Respublika fənn olimpiadasında iştirak ediblər. IX-XI və xüsusi istedada malik aşağı sinif şagirdlərinin iştirak etdiyi olimpiadada liseyin yeddi şagirdi - Humay Kərimova,  Fidan Məhərrəmli, Şahmar Səfərli, Şəhla Cəbralova,  Qorxmaz Xəlilov,  Nərmin Əliyeva, Alpturan Ağacan coğrafiya, fizika, kimya, biologiya, Azərbaycan  dili  və ədəbiyyat, informatika fənləri üzrə qalib olublar.

Respublika fənn olimpiadaları qaliblərinin mükafatlandırılma mərasiminin mayın sonunda keçirilməsi nəzərdə tutulur.

Olimpiadaların təşkil edilməsində məqsəd istedadlı uşaqların aşkar edilməsi,  şagirdlərdə fənlərə olan marağın artırılması, onların bilik və bacarıqlarını nümayiş etdirmələrinə yardım etməkdir.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 26 aprel 2017-c il

Bakı Dövlət Universitetinin rektoru xarici ölkə universitetlərinə müraciət ünvanlayıb

Bakı Dövlət Universitetinin rektoru  xarici ölkə universitetlərinə müraciət ünvanlayıb

Biz də müsəlləh əsgərik!