Gənc sahibkarlar gəlir

20/05/2013

18 may 2013-cü il tarixində İqtisad universitetində “Youth in business” adlı universitetlərarası  milli biznes plan çempionatı keçirilib. Çempionatın  tərəfdaşları YAP Gənclər birliyi, Gənclər İqtisadi İnkişaf Mərkəzi və İB Club olub. Bakı Dövlət Universitetinin tələbələri - Günel Mustafayeva , Gülhan Bəşirova,   Ülvi Dadaşov, Ayxan Məsimli, Zümrüd Əyyubzadə, Könül Şibliyeva, Leyla Yunisova komanda olaraq  bu çempionatda I yeri tutublar. Qaliblər sertifikat, pul mükafatı, medal və kubok ilə təltif ediliblər.

Mətbuat və İnformasiya şöbəsi, 20 may 2013-cü il

Ali Baş Komandan İlham Əliyevin rəhbərliyi ilə Müdafiə Nazirliyinin Mərkəzi Komanda Məntəqəsində operativ müşavirə keçirilib

25/10/2020

BDU əməkdaşları beynəlxalq qrant müsabiqəsinin qalibi olublar