Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

"Gənc İstedadlar" liseyinin 5r sinfinin şagirdləri BDU-da

09/10/2017

Bakı Dövlət Universiteti nəzdində fəaliyyət göstərən "Gənc istedadlar" liseyinin 5r sinfinin şagirdləri universitetdə olublar. Liseyin təşkilatı işlər üzrə direktor müavini Məleykə Bayramova və sinif rəhbəri Zəhra Qasımovanın rəhbərliyi ilə şagirdlər universitetin muzey, laboratoriya, idman kompleksinə baş çəkiblər. Şagirdlərə 98 illik tarixi olan BDU haqqında məlumat verilib, ümummilli lider Heydər Əliyevin təhsil aldığı universitetin uğurlarından danışılıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 11 oktyabr 2017-ci il.

BDU Hüquq fakültəsi professorunun yeni kitabı işıq üzü görüb

“MDB Ölkələrinin Xarici Siyasəti” adlı dərs vəsaiti çapdan çıxıb

BEYNƏLXALQ KONFRANS HAQQINDA ELAN

Tarix fakültəsi tərəfindən 2018-ci il mayın 21-23-də Azərbaycan Xalq Cumhuriyyətinin 100 illiyinə həsr olunmuş “Azərbaycan Cümhuriyyəti - 100: Müsəlman Şərqində ilk parlamentli respublika” mövzusunda Beynəlxalq elmi konfransın keçiriləcəkdir