“Gənc İstedadlar” liseyinin şagirdi buraxılış və qəbul imtahanlarında ən yüksək nəticə qazanıb

21/05/2019

Bakı Dövlət Universitetinin “Gənc İstedadlar” liseyinin şagirdi Eyyub İsmayıl 2019-cu il buraxılış və qəbul imtahanlarında rus bölməsi üzrə 668,7 balla (292,5 + 376,2) hələlik ölkə lideridir. O, əlaçıdır və məktəbi qızıl medulla bitirməyə əsas namizəddir.  "Sabahın alimləri" olimpiadasında 9 sinifdə 2-ci yer, ötən il isə çempion olub. Riyaziyyat fənni üzrə Respublika olimpiadasında finala çıxıb.Eyyub İsmayıl Türkiyədə ötən il keçirilən Dünya Robot olimpiadasında Azərbaycanı təmsil edib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 21 may 2019-cu il.

BDU-nun gənc tədqiqatçıları Üçüncü Respublika İnnovasiya Müsabiqəsinin qalibi olublar

Bakı Dövlət Universitetinin gənc tədqiqatçıları Üçüncü Respublika İnnovasiya Müsabiqəsinin qalibi olublar
03/04/2020

“Regional İnkişaf” İctimai Birliyi və Bakı Dövlət Universiteti birgə sosial aksiya keçirdi

01/04/2020

Nailə Mirməmmədli “Evdə qal”mağa səslədi - VİDEO

BDU-nun Mədəniyyət-yaradıcılıq Mərkəzinin direktoru Nailə Mirməmmədli “Evdə qal” adlı mahnı bəstələyib.
01/04/2020