“Gənc İstedadlar” liseyinin şagirdləri BDU-nun Heydər Əliyev Muzeyini ziyarət ediblər

30/03/2022

Heydər Əliyev muzeyinin mütəxəssisi Afət Seyidzadə şagirdlərə muzey haqqında ətraflı məlumat verib. Bildirilib ki, muzeydə BDU-nun dünya şöhrətli məzunu və fəxri doktoru olan Ümummilli Lider Heydər Əliyevin həyatının müxtəlif dövrlərini əks etdirən sənədlər nümayiş olunur.

Ulu Öndər Heydər Əliyevin çoxşaxəli fəaliyyəti ilə yanaşı, mənalı ömrünün müxtəlif dövrlərini əks etdirən fotoşəkillər, sənədlər, böyük şəxsiyyət haqqında Universitet alimlərinin yazdığı kitablar şagirdlərdə böyük təəssürat yaradıb.

Ulu Öndər Heydər Əliyevin çoxşaxəli fəaliyyəti ilə yanaşı, mənalı ömrünün müxtəlif dövrlərini əks etdirən fotoşəkillər, sənədlər, böyük şəxsiyyət haqqında Universitet alimlərinin yazdığı kitablar şagirdlərdə böyük təəssürat yaradıbBakı Dövlət Universitetinin (BDU) nəzdində “Gənc İstedadlar” liseyinin 10-cu sinif şagirdləri BDU-nun Heydər Əliyev Muzeyini ziyarət ediblər.

.

BDU-da Dövlət Vergi Xidmətinin Yay Təcrübə Proqramının təqdimatı olub

23/04/2024

BDU-da hibrid enerji sistemlərinə dair tədqiqatlar aparılır