«Gənc İstedadlar» liseyinin şagirdləri BDU-nun Qubadakı təcrübə mərkəzində olublar

02/07/2015

Bakı Dövlət Universitetinin «Gənc İstedadlar» liseyinin 5b sinif şagirdləri sinif rəhbəri Könül Şahbazovanın başçılığı ilə universitetin Qubanın II Nügədi kəndində yerləşən Tədris-Tərcübə və İstirahət Mərkəzində olublar.

Şagirdlərə mərkəz haqqında məlumat verildikdən sonra onlar kitabxana, dərs otaqları, idman və akt zallarında olublar.

Universitetin coğrafiya, geologiya, biologiya, ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin mərkəzdə təcrübədə olan tələbələri ilə söhbət edən şagirdlər, eyni zamanda Quba Soyqımızı Memorial Kompleksini də ziyarət ediblər.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 02 iyul 2015-ci il.

BDU-nun Jurnalistika fakültəsində Rafiq Həşimov ilə görüş keçirilib

09/04/2021

BDU-nun Fizika fakültəsində növbəti elmi seminar

09/04/2021