“Gənclərin natiqlik məktəbi” layihəsi başa çatıb

08/12/2016

Azərbaycan Respublikasının Prezidenti yanında Gənclər Fondunun maliyyə dəstəyi ilə “Gənclərin natiqlik məktəbi” adlı layihə başa çatıb. Layihənin əsas məqsədi gənclər arasında natiqlik bacarıqlarına marağın artırılması və Azərbaycan dili, natiqlik sənəti haqqında gəncləri maarifləndirmək, onlarda ünsiyyət qurma, fikir çatdırma, özünüifadə vərdişlərinin formalaşmasına nail olmaq, intonasiya, mimika və jestlərin danışıqda istifadə qaydalarının geniş təbliğidir.

Layihə Bakı Dövlət Universitetinin Tələbə Gənclər Təşkilatının dəstəyi və ali təhsil müəssəsinin tələbələrinin iştirakı ilə keçirilib. Layihə rəhbəri Nicat Kərimov olan və üç gün davam edən maariflənirici seminarda BDU-nun 50-dən çox tələbəsi iştirak edib. Təlimlər zamanı hazırcavablıq, vəziyyətdən çıxma, inandırmaq və təsir etmək, düzgün nitqin və fikrin qurulması və manipulyasiya yolları əhatə olunub. Layihənin sonunda bütün gənclərə layihə çərçivəsində müvafiq kitabça, buklet və sertifikatlar paylanılıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 08 dekabr 2016-cı il.

18 Oktyabr – Müstəqilliyin Bərpası Günüdür

18/10/2024

BDU ilə Pakistanın Superior Universiteti arasında anlaşma memorandumu imzalanıb

17/10/2024