Heydər Əliyev məktəbinin növbəti məşğələsi keçirilib

05/05/2010

Mayın 5-də Bakı Dövlət Universitetində Heydər Əliyev məktəbinin ulu öndərin 87-ci ildönümünə həsr olunmuş növbəti məşğələsi keçirilib. Tədbiri açan rektor, akademik Abel Məhərrəmov ümummilli lider, qüdrətli şəxsiyyət Heydər Əliyevin tarixi xidmətlərindən danışıb, ulu öndərin ölkə həyatında - siyasətində, iqtisadiyyatında, elm və təhsilində, digər sahələrdə həyata keçirdiyi islahatlardan, möhtəşəm layihələrdən bəhs edib, qüdrətli Azərbaycanın bütün nailiyyətlərinin bu böyük şəxsiyyətin adı ilə bağlı olduğunu vurğulayıb.

Akademik dahi rəhbərin elmin, təhsilin inkişafına, alimlərin sosial vəziyyətinin daha da yaxşılaşmasında hər zaman böyük diqqət və qayğı ilə yanaşdığını, həmin siyasi kursun bu gün Prezident İlham Əliyev tərəfindən uğurla davam etdirildiyini də diqqətə çatdırıb.

YAP sədrinin müavini, millət vəkili Əli Əhmədov müstəqil dövlətimizin yaranmasında, inkişafı və dünyada tanınmasında ümummilli lider Heydər Əliyevin əvəzsiz rolundan söz açıb. Xalqın tələbi ilə 1993-cü ildə ikinci dəfə hakimiyyətə qayıdışından sonra respublikamızın xaos və parçalanmadan xilas olduğunu söyləyən natiq, bir daha müdrik dövlət xadiminin Azərbaycan xalqının qəlbində əbədi yaşayacağını bildirib. YAP Yasamal rayon təşkilatının sədri Fikrət İsmayılov da ulu öndərin xalqımız və dövlətimiz üçün gördüyü işlərdən bəsh edib.

Tədbir BDU-nun xeyli sayda əməkdaşı və tələbəsinin YAP-a üzv qəbul  olması ilə başa çatıb.

Mətbuat xidməti

25/04/2024

BDU və Çinin Hefei Texnologiya Universiteti arasında əməkdaşlığın gücləndirilməsi müzakirə edilib