Hüquq fakültəsinin dekanı “100 illik xəzinə” radioverilişinin qonağı olub

13/06/2019

Jurnalistika fakültəsinin Tədris tele-radio studiyasında “100 illik xəzinə” adlı verilişin növbəti buraxılışı yayımlanıb. Studiyanın  qonağı Hüquq fakültəsinin dekanı, professor Əmir Əliyev olub. Veriliş boyunca dekan fakültənin tarixi və bugünki inkişafı, tədris prosesinin təşkili, beynəlxalq əlaqələr, tələbələrlə iş və s mövzularda dinləyiciləri məlumatlandırıb.

Qeyd edək ki, maarifləndirici proqramın hazırlanmasında başlıca məqsəd 100 illik tarixə malik qocaman ali təhsil ocağının 16 fakültəsi barədə geniş məlumat vermək, tarixi, inkişafı və fəaliyyətini işıqlandırmaqdır.

Verilişlər  “BDU TV” youtube kanalı vasitəsilə yayımlanır.

Təhsildən yazan jurnalistlər BDU mətbuat xidmətini birinci etdilər

22/07/2019

BDU hansı beynəlxalq reytinq agentliklərində təmsil olunur?

22/07/2019

BDU rektoru universitetin jurnalist əməkdaşlarını Milli Mətbuat Günü münasibətilə qəbul edib