Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

Hüquq fakültəsinin dekanı ikinci dəfə qalib oldu

06/07/2017

Facebook sosial şəbəkəsinin “BDU” səhifəsində “İlin ən yaxşı dekanı” nominasiyası üzrə  ikinci açıq səsvermə keçirilib. “Fakültənin idarə olunmasındakı peşəkarlığına və tələbə kontingenti arasındakı yüksək nüfuzuna görə” keçirilən səsvermə bir ay davam edib. Universitetin tələbə və məzunlarının, eləcə də səhifə istifadəçilərinin iştirak etdiyi səsvermədə Hüquq fakültəsinin dekanı, professor Əmir Əliyev qalib olub. Mükafatı qalibə layihənin rəhbəri İlqar Quliyev təqdim edib. BDU Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin  sədri Daşqın Qənbərovun təşkilati dəstəyi ilə keçirilən sosial layihə universitetin 17 fakültəsini əhatə edib.
Onu da qeyd edək ki, “İlin ən yaxşı dekanı” nominasiyası üzrə  səsvermənin ötənilki qalibləri Hüquq fakültəsinin dekanı, professor Əmir Əliyev, Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin dekanı, professor Nazim Şəmilov idi.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 06 iyul 2017-ci il

BDU-nun prorektoru Xəzəryanı Ölkələrin Dövlət Universitetləri Assosiasiyasının iclasına qatılıb

19/10/2017

Fizika fakültəsində "Fizika bugün" adlı elmi seminar keçirilib