“Hüququnu öyrən həyatını qoru”

27/12/2012

BDU Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin nəznində fəaliyyət göstərən “Hüquq Klubu” “Hüquqi cəmiyyətin əsası” adlı yeni layihəyə star verir.

Layihənin həyata keçirilməsində əsas məqsəd vətəndaş cəmiyyətinin qurulması prosesində tələbələrin yaxından iştirak etməsini təmin edilməsi məqsədilə tələbələrin hüquqi maarifləndirməsinin həyata keçirilməsinə dəstək olmaqdır . Layihə Bakı Dövlət Universitetində keçiriləcəkdir.Layihədə həm hüquqşünaslıq ixtisası üzrə təhsil alan tələbələr, həm qeyri-hüquqşünaslıq ixtisası üzrə təhsil alan tələbələr iştirak edə bilər.

İştirakçılarla layihənin icra olunduğu vaxt ərzində müxtəlif hüquqi mövzularda ekspertlər dəvət edilərək görüşələr keçiriləcəkdir. Fərqlənmiş iştirakçılar mükafatlandırılacaqdır.
Layihəyə iştirakçı olmaq istəyənlər aşağıdakı məlumatları huquqklubu@outlook.com e-mail ünvanına göndərməklə qoşula bilərlər.

1. Ad, soyad, ata adı
2. Fakültə, ixtisas, kurs
3. Əlaqə vasitələri (e-mail, telefon)
4. Layihədə iştirak etmək məqsədi