HULT Beynəlxalq Biznes Məktəbinin nümayəndəsi Valeria Droge BDU-da olub

01/05/2012

İngiltərənin HULT Beynəlxalq Biznes Məktəbinin Beynəlxalq Əlaqələr şöbəsinin mütəxəssisi Valeria Droge BDU-da olub. Qonagı Beynəlxalq Əlaqələr və Əməkdaşlıq üzrə prorektor Şəlalə Məmmədova qəbul edib. Beynəlxalq Proqramlar şöbəsinin baş mütəxəssisləri - Elmira İsmayılova və Sevinc Sadiqova da görüşdə  iştirak ediblər. Görüşdə universitetlər arasında əməkdaşlıq, tələbə-müəllim mübadiləsi, birgə layihələrin hazırlanması və s. məsələlər müzakirə olunub. Valeria Droge tələbələrlə görüşündə HULT Beynəlxalq Biznes Məktəbinin təqdimatını keçirib, həmin məktəbdə təhsil alma imkanları haqqında məlumat verib.

Elmira İsmayılova,

Beynəlxalq Proqramlar şöbəsinin mütəxəssisi.

BDU-da 12 noyabr – Konstitusiya Günü qeyd edilib

Bakı Dövlət Universitetində 12 noyabr- Konstitusiya Günü ilə bağlı tədbir keçirilib
12/11/2019

BDU-da Bayraq Gününə həsr edilmiş tədbir keçirilib

Bakı Dövlət Universitetində (BDU) 9 noyabr - Dövlət Bayrağı Günü qeyd olunub.
08/11/2019

BDU THİK “Üç rəngin kölgəsində” adlı fləşmob keçirib

Bakı Dövlət Universitetinin Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi "Üç rəngin kölgəsində!" adlı fləşmob keçirib
08/11/2019