HULT Beynəlxalq Biznes Məktəbinin nümayəndəsi Valeria Droge BDU-da olub

01/05/2012

İngiltərənin HULT Beynəlxalq Biznes Məktəbinin Beynəlxalq Əlaqələr şöbəsinin mütəxəssisi Valeria Droge BDU-da olub. Qonagı Beynəlxalq Əlaqələr və Əməkdaşlıq üzrə prorektor Şəlalə Məmmədova qəbul edib. Beynəlxalq Proqramlar şöbəsinin baş mütəxəssisləri - Elmira İsmayılova və Sevinc Sadiqova da görüşdə  iştirak ediblər. Görüşdə universitetlər arasında əməkdaşlıq, tələbə-müəllim mübadiləsi, birgə layihələrin hazırlanması və s. məsələlər müzakirə olunub. Valeria Droge tələbələrlə görüşündə HULT Beynəlxalq Biznes Məktəbinin təqdimatını keçirib, həmin məktəbdə təhsil alma imkanları haqqında məlumat verib.

Elmira İsmayılova,

Beynəlxalq Proqramlar şöbəsinin mütəxəssisi.

Təhsildən yazan jurnalistlər BDU mətbuat xidmətini birinci etdilər

22/07/2019

BDU hansı beynəlxalq reytinq agentliklərində təmsil olunur?

22/07/2019

BDU rektoru universitetin jurnalist əməkdaşlarını Milli Mətbuat Günü münasibətilə qəbul edib