Çingiz Abdullayev biologiya fakültəsinin professor-müəllim və tələbə heyəti ilə görüşüb

22/11/2012

Azərbaycan Yazıçılar Birliyinin katibi, yazıçı-publisist Çingiz Abdullayev Bakı Dövlət Universitetinin biologiya fakültəsinin professor-müəllim və tələbə heyəti ilə görüş keçirib.

Tədbirdə çıxış edən biologiya fakültəsinin dekanı, professor Akif Quliyev bu görüşün məhz biologiya fakültəsinin tələbələri ilə keçirilməsində Çingiz Abdullayevə xüsusi minnətdarlığını bildirib. Xalq yazıçısı özünə doğma hesab etdiyi Bakı Dövlət Universitetinin tələbələri ilə yazıçı karyerası haqqında danışıb.

Azərbaycanda kitab oxuyanların sayının az olduğundan gileylənən Çingiz Abdullayev tələbələrə daha çox kitab oxumağı tövsiyyə edib. Daha sonra görkəmli yazıçı biologiya fakültəsinin tələbə - oxucularının onları maraqlandıran suallarını da cavablandırıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 22  noyabr 2012-ci il.

BDU tələbələri arasında “Ekologiya hüququ” adlı məqalə müsabiqəsi elan edilir

BDU-da “I Gənc mədəniyyət müxbirləri məktəbi” layihəsinə start verilib