Çinli qonaqlarla əməkdaşlıq əlaqələri müzakirə edilib

20/12/2017

Çin Xalq Respublikası Sosial Elmlər Akademiyası Fəlsəfə İnstitutunun və həmin Akademiyanın Kulturalogiya mərkəzinin nümayəndə heyəti Bakı Dövlət Universitetində olub.

Universitetin Tarix, Fəlsəfə, Filologiya, Sosial elmlər və psixologiya fakültələrinin dekanları və professor-müəllim heyəti ilə görüşən qonaqlar, humanitar və təbiət elmləri üzrə əməkdaşlıq istiqamətlər ilə bağlı müzakirələr aparıblar.

Görüşdə gələcək əməkdaşlıq istiqamətləri, birgə tələbə-müəllim mübadiləsi, eyni zamanda, müasir mənbələrin mübadiləsi istiqamətlərində müvaviq qərar qəbul edilib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 20 dekabr 2017-ci il.

Möhtəşəm 55 il: dövlət müstəqilliyinə aparan milli intibah və hərtərəfli tərəqqi

14/07/2024

İldırım: insana təsiri, fəsadları, ondan qorunma yolları

12/07/2024