Jurnalistika fakültəsi qadın əməkdaşları təbrik etdi

04/03/2011

Jurnalistika fakültəsində 8 mart qadınlar gününə həsr olunmuş tədbir keçirildi. Dekan, professor Yalçın Əlizadə fakültənin xanım əməkdaşlarını bayram münasibətilə təbrik etdi, hər birinin ünvanına xoş sözlər dedi. Professor son illər fakültənin qadın müəllimlərinin elmdə, təhsildə əldə etdikləri uğurlardan danışdı, onlara xoşbəxtlik, ailə səadəti arzuladı.

Jurnalistikanın nəzəriyyəsi və təcrübəsi kafedrasının müdiri, professor Cahangir Məmmədli, dekan müavini Əli Hacıyev, müəllimlər - Ağamusa Zeynalov, Məmmədismayıl Mehdiyev, Vüqar Əliyev də bu gözəl bayram münasibətilə xanımları təbrik etdi, şəxsi və iş həyatlarında uğurlar arzuladılar.

Tədbir hədiyyələrin təqdimatı ilə başa çatdı.

Mətbuat və İnformasiya şöbəsi, 04 mart 2011-ci il.

BDU tələbələri sosial problemlərin həllində müasir texnologiyaların tətbiqi imkanları haqqında məlumatlandırılıblar

22/04/2024

BDU-nun magistrantı Çexiyanın Karlova Universitetinin doktoranturasına qəbul olub

22/04/2024