Jurnalistika fakültəsində elmi-praktik konfrans keçirilib

07/05/2013

Bakı Dövlət Universitetinin Jurnalistika fakültəsində ümummilli lider Heydər Əliyevin 90 illik yubileyinə həsr olunmuş «Yeni medianın humanitar aspektləri» mövzusunda elmi-praktik konfrans keçirilib. Elmi-praktik konfransı açan fakültənin dekanı, professor Şamil Vəliyev «Ümummilli lider Heydər Əliyev və mətbuat» mövzusunda məruzə edib.

Sonra Beynəlxalq jurnalistika kafedrasının müdiri, professor Həmid Vəliyev «Ümid yerimiz, iman yerimiz», professor Yalçın Əlizadə isə «Nəsillərin həyat müəllim» adlı məruzə ediblər.

Professor Nəsir Əhmədli və doktorant Pərvin Səfaqızının çıxışlarından sonra elmi-praktik konfransın materialları yerləşdirilmiş məcmuə iştirakçılara təqdim olunub. 300 səhifədən ibarət olan topluya fakültənin professor-müəllim heyəti, o cümlədən magistrant və doktorantların məqalələri daxil edilib. Məcmuənin redaktoru, fakültənin elmi işlər üzrə dekan müavini, dosent Sevinc Əliyevadır.

Redaksiya heyətinə fakültə həmçinin Sankt Peterburq və Zabaykalya Dövlət Universitetləri. Belqorad Milli Araşdırmalar Universitetinin professorları da daxildir.

Mətbuat və İnformasiya şöbəsi, 07 may 2013-cü il.

BDU-da Dövlət Vergi Xidmətinin Yay Təcrübə Proqramının təqdimatı olub

23/04/2024

BDU-da hibrid enerji sistemlərinə dair tədqiqatlar aparılır

23/04/2024