Jurnalistika fakültəsində növbəti elmi seminar keçirilib

21/06/2021

Bakı Dövlət Universitetinin Jurnalistika fakültəsində növbəti onlayn elmi seminar keçirilib.  Multimedia və elektron kommunikasiya kafedrasının doktorantı Mətanət Hüseynova “Televiziyanın maarifləndirmə prosesində cəmiyyətə əsas təsir formaları” adlı məruzə ilə çıxış edib.

Doktorant Mətanət Hüseynova çıxışında kütləvi informasiya vasitələri içərisində televiziyanın qavrayış bütövlüyünə nail olunmasında daha güclü təsir imkanlarına malik olmasından bəhs edib. O, televiziyanın cəmiyyətin maarifləndirilməsi prosesində ənənəvi KİV ilə müqayisədə təsir imkanları baxımından bir addım öndə olduğuna diqqət çəkib. Çıxışdan sonra Mətanət Hüseynova seminar iştirakçılarının suallarını cavablandırdıb.

Daha sonra doktorant və dissertasiya mövzusu barədə qısa məlumat verib və seminar iştirakçılarına öz təşəkkürünü bildirib.

Seminarda iştirak edən doktorantın elmi rəhbəri, Multimedia və elektron kommunikasiya kafedrasının müdiri professor Allahverdi Məmmədli, kafedranın professoru Qulu Məhərrəmli, dosent Sevinc Məmmədova, muəllimlərdən Əli Hacıyev, Beynəlxalq jurnalistika və informasiya siyasəti kafedrasının professoru Nəsir Əhmədli çıxış edərək mövzu ilə bağlı rəylərini bildiriblər.

BDU-da görkəmli türkoloq Ramiz Əskərin 70 illik yubileyi qeyd olunub

BDU könüllüləri aktiv fəaliyyətlərinə görə təltif ediliblər