Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

Jurnalistika fakültəsində Tələbə Elmi Cəmiyyətinin növbəti təlimi keçirilib

02/11/2018

Jurnalistika fakültəsi Tələbə Elmi Cəmiyyətinin təşkilatçılığı ilə Moskva Ritorika və Natiqlik Bacarığı Universitetinin məzunu, “Beynəlxalq trenerlər assosasiyası”nın üzvü Nəcəf Allahverdiyevin “Xarizmatik natiq” adlı təlimi keçirilib.

Tədbiri açan fakültə TEC-in rəhbəri, dosent Vəfa İsgəndərova qonağı salamlayıb, keçirilən təlimin əhəmiyyətindən bəhs edib.

Daha sonra Nəcəf Allahverdiyev tələbələrlə fikirlərini bölüşüb, günümüzdə media dünyası, natiqlik sənəti kimi məsələləri dəyərləndirib, auditoriya qarşısında çıxışların prinsiplərini izah edib, öz çıxışlarını daha cəlbedici, danışığını daha təsirli, fikirlərini daha yaddaqalan etmək arzusunda olan, karyerasında irəliləməyi hədəf seçmiş tələblələrə tövsiyələrini çatdırıb. Qonaq qüsursuz nitqə sahib olmağın yollarına dair təlimi ilə fakültə tələbələrinin diqqətini dolğun səsə sahib olmaq, söz ehtiyatının artırılması, düzgün nəfəs almaq, auditoriya qarşısında sərbəst çıxış etmək, insanlarda xoş təəssürat yaratmaq və bir sıra vacib məsələlərə cəlb edib.

Tələbələr qruplara ayrılaraq müxtəlif mövzulara aid ideyaları müzakirə ediblər. Aktiv diskussiya şəklində davam edən təlim iştirakçıların çoxsaylı suallarının cavablandırılması ilə başa çatıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 02 noyabr 2018-ci il.

Bakı Dövlət Universitetinin Elmi Şurasının növbəti iclası keçirilib

Bakı Dövlət Universitetində professor-müəllim heyətinin iştirakı ilə Elmi Şuranın genişləndirilmiş iclası keçirilib
14/11/2018

BDU-nun müəllim-tələbə heyəti Türkiyədə beynəlxalq konfransda iştirak edib