Jurnalistika fakültəsinin dekanı Vüqar Əliyevə “Beynəlxalq media vəsiqəsi” təqdim edilib

07/03/2018

Azərbaycanın bir qrup jurnalistinə Beynəlxalq Jurnalistlər Federasiyasının (BJF) təsis etdiyi  “Beynəlxalq media vəsiqəsi” (İnternational Press Card)  təqdim edilib. Təqdimat mərasimi BJF-nin Azərbaycan üzrə yerli üzv təşkilatı  olan Jurnalistlərin Həmkarlar İttifaqının (JuHİ) ofisində baş tutub. “Beynəlxalq media vəsiqəsi”nə layiq görülənlər arasında Jurnalistika fakültəsinin dekanı, dosent Vüqar Əliyev də var. Vəsiqəni JuHİ sədri  Müşfiq Ələsgərli təqdim edib.
JuHİ sədrinin sözlərinə görə, BJF-nin risqli durumlarla üzləşən vəsiqə sahiblərinə mövcud durumdan çıxmaq  üçün göstərdiyi yardıma risq yaradan qruplarla  danışıqlar aparmaq, hüquqa söykənən təsir mexanizmlərindən istifadə etmək, maddi və mənəvi dəstək vermək kimi müxtəlif addımlar daxildir.

Mətbuat və informasiya, 07 mart 2018-ci il.

25/04/2024

BDU və Çinin Hefei Texnologiya Universiteti arasında əməkdaşlığın gücləndirilməsi müzakirə edilib