Kimya fakültəsində jurnalistlə görüş

27/04/2021

Bakı Dövlət Universitetinin Kimya fakültəsi Tələbə Gənclər Təşkilatının təşəbbüsü ilə Nizami Gəncəvi ili çərçivəsində “Söz adamları ilə görüş” layihəsi çərçivəsində  İctimai Televiziyanın aparıcısı, jurnalist Azər Süleymanlı ilə onlayn görüş keçirilib.

Azər Süleymanlı tələbələrlə görüşdə özünün jurnalistikaya həvəsinin yaranmasından, gəlişindən və hazırki fəaliyyətindən geniş söz açıb, eləcə də tələbələrin çoxsaylı suallarını cavablandırıb. O, jurnalistikanın çətin və məsuliyyətli peşə olduğunu bildirib. A.Süleymanlı əsl jurnalist adını almaq üçün çox böyük səylə çalışmaq, daim mütaliə etmək və bu peşəni sevərək işləməyin əsas şərtlərdən biri olduğunu tələbələrin diqqətinə çatdırıb.

BDU-da magistratura üzrə iki yeni ixtisaslaşma açılacaq

31/01/2023

BDU-da akademik Həsən Əliyevin 115 illiyinə həsr olunmuş müsabiqənin nəticələri açıqlanıb

30/01/2023